lördag 24 september 2011

Första bröllopsbilden är scrappad......

Här hemma råder lugn just nu. Pytteliten L är jätteförkyld och ligger o sover. Mannen är på skyttetävling och mitt projekt är avklarat och väntar bara på att avhämtas vilken minut som helst.
Jag är absolut ingen konditor men tycker om att baka o fixa. För några månader sedan fick jag förfrågan om att göra bröllopstårtor till ett bröllop nu i helgen, efter lite funderande sa jag ja.
Det hela har inte tagit så mycket praktisk tid men det har upptagit mycket av mina tankar. Hur ska jag göra? Kommer det bli bra? Hur ska dom se ut? osv..osv....
Nu står det iallafall fem färdiga tårtor och jag hoppas brudparet kommer att bli nöjda.

Eftersom jag fyllt dagarna med annat så har det inte blivit så mycket pysslande, en layout har jag dock hunnit med. Tror att jag mest gjorde layouten eftersom jag var sugen på att scrappa den första bröllopsbilden.
Vissa layouter gillar man mer än andra, denna gillar jag massor. Kanske tycker jag om den så mycket för att fotot innehåller underbara känslor.


Dessa utmaningar hänger jag på:

Vintage Udfording- Anything goes

Kort o Godt- bruk die-cuts (dies) Här skulle man även använda minst en produkt från Kort o Godt, jag har använt blå rosenknoppar. Diesen jag använde var hjärtswirlen från Magnolia samt fjärilarna från Martha Stewart.


Papper från Pion Design och Tim Holtz. Blommor från Papirloftet, Kort o Godt och Storyteller. Stämpel från Pieces by pieces. Hjärtswirl-die från Magnolia. Fjärilspunch från Martha Stewart. Halvpärlor och vita bröllopsdekorationer från Panduro. Hjärtpins från Inkido.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så otroligt fin!!!

snojbi sa...

Wow sååå kanonfint

Essmo sa...

Vilken underbar layout! å så vackert foto! wow wow wow!! =)

Hege sa...

Vakker layout!! Flotte farger og fint oppsett!
- og et romantisk foto!!

Takk for at du deltar hos VintageUdfordringen!

Ha en fin uke!
:-)

Pysselfröken sa...

Wow så snygg LO! Fina papper, vackra dekorationer, tokgillar den helt enkelt. Tack för att du deltar i Vintage Udfodring!

Dorthe/Dob sa...

WOW, hvor er det dog bare et smukt og meget romantisk LO.
Elsker stiheden og enkeltheden.
Meget gennemført.

Tak for din deltagelse ved Vintage Udfordringen.