fredag 12 augusti 2011

Symaskinen har gått på högvarv.......

Idag lyser solen här, äntligen. Vi var uppe klockan fem i morse och hämtade bilen på verkstaden och då var det ingen värme, bara åtta grader.

I brist på pyssel tänkte jag visa några lite äldre bilder. Liten L behövde ett nytt lite snyggare överkast till sin säng. Jag hittade detta snygga överkast hos Scrapkatten och var tvungen att försöka göra något liknande. Jag sydde det som ett lapptäcke där lapparna bestod av remsor. Nu blev inte detta överkast på långa vägar så bra som Scrapkattens men det passade bra in hos Liten L.
Hela överkastet är sytt med tyger som jag hade liggande känns skönt att göra något av allt som bara ligger på hög.

Vid fotändan av sängen slappar våran katt Charlie som också är anledningen till att jag var tvungen att fixa till lampskärmen. Flugjakt i fönstren leder ofta till att saker åker i golvet, denna gången var det lampan. Skärmen sprack så jag sydde en "huva" och trädde över den spruckna skärmen.
Några nya kuddar till sängen blev det också.

Tack Scrapkatten för all inspiration.


Nu ska jag o Pytteliten L åka till stan o fixa lite grejer. Stora saker är på gång.

Krama varandra!

2 kommentarer:

snojbi sa...

Men det blev ju jättefint

Anonym sa...

VAD ROLIGT att kunna inspirera! JÄTTEFINT överkast!!! Riktigt snygga tyger och färger också. Ditt blev minst lika fint!!! Snyggt med kuddarna till också, nu inspirerade du mig, vore fint med några kuddar i sonens säng också.

Kram, Erica