onsdag 10 augusti 2011

Pyssel i regn, åska, solsken och hagel.......

Idag invigdes mitt nya pysselrum. Pytteliten L behövde ett eget rum och fick ta mitt pysselrum på övervåningen. Jag fick flytta ner till vårat matsalsrum och matsalsmöblerna fick flytta in i vårat TV-rum.
Det blev faktiskt över alla förväntningar. Visst skulle det vara roligt att måla o tapetsera om men hyr man bara så känns det inte så meningsfullt.
Jag började fundera på ommöbleringen i måndags och när sambon kom hem satte vi igång att bära o flytta. Tur att jag inte drog igång detta projekt själv känner jag nu i efterhand. Det var inte bara att flytta möbler utan även flytt av datorer trådlösa nätverk osv.... Jag kan lova att TV- o dataelektronik inte är min starka sida. Tur att söta sambon fixa allt♥.
Tänkte fota lite i mitt pysselrum och lägga ut här, får se när jag har lite tid över.

Hur invigdes mitt pysselrum då? Pompa och ståt, tal och bandklippning...............nej inte riktigt. Invigningen bestod av lite korttillverkning.
Kort o Mania har en utmaning som består av att ha citat, ordspråk eller dikt på sitt alster. Här kommer mitt bidrag som jag blev riktigt nöjd med.Papper från MME och BoBunny. Blommor från Kort o Godt, Prima o Storyteller. Stämplar från Slöjddetaljer, Basicgrey och Vilda Stamps. Kantstans från Martha Stewart.


5 kommentarer:

snojbi sa...

Åhh så härligt ändå med eget pysselrum.
Själv har jag en vrå i köket.

Snyggt kort

Stina sa...

Ett eget pysselrum måste man ju ha;) Mitt blir alltid så stökigt bara, då det finns två små i familjen som gärna är där och pysslar också.
Jättefint kort, lycka till i utmaningen!

Linda/Pieces sa...

Ja, pysselrummet är ju nästan det viktigaste rummet i hemmet!:) Men du, vilket fint kort du gjort! Du är så proffsig på att dekorera att jag blir alldeles grön av avund..
Ska försöka lifta dig, så att du vet...:)

Kram Linda

lam sa...

Meget flot og elegant. Tak fordi du deltager hos Kort O Mania

Linda S. L sa...

vakkert og nydelig kort!
takk for ditt bidrag til kort o mania sin utfordring! :D
klemmmm