måndag 2 maj 2011

Uppdaterar dåligt.....

Någon särskilt bra bloggare är jag inte om man ser till antalet inlägg iallafall. Tiden räcker inte riktigt till. Utställningen som jag skrev om i tidigare inlägg har gett mig många beställningar och det är verkligen jättekul. Prioriterar beställningarna framför bloggen såklart, men när korten nått sina mottagare kommer endel av dem att visas upp här. Kommer alltså lite spridda skurar med beställningskort här emellanåt.

I lördags var hela familjen på utflykt till ett ställe som vi åker till relativt ofta. Nu var det alldeles fullt med vitsippor så vi passade på att fota barnen bland vitsipporna, blev så fina kort.
Pastasallad och pizzabullar intogs på en filt i gräset.
Appropå gräs så var det premiärklippning av gräsmattan i lördags också, kom några regnstänk när klippningen var avslutad.

I söndags var jag och Liten L på loppis i närheten, naturligtvis hittade vi några "bra att ha"-saker. Denna veckan har jag massor av loppissaker som ska målas. Kommer att visa lite bilder när jag börjar bli färdig.

Här kommer en bild på Bröderna Bus. Laddade ner PhotoScape som jag redigerar fotona i. Tycker om när de ser härligt nötta och slitna ut.


Nu ska jag göra några "måste-saker" i en rasande fart. Tänkte nämligen sitta och pyssla lite ikväll. Min bloggdag hos Scrapbutiken på onsdag så nu ska det knåpas ihop något, har en idé i huvudet, får se om det blir som jag tänkt mig.

Inga kommentarer: