fredag 5 april 2013

Söker ständigt efter den optimala förvaringen...

Jag tycker det är vansinnigt roligt att se och läsa om hur andra har det i sina pysselrum, hur alla organiserar och förvarar sina saker.
 
Härom dagen gjorde jag en pärm till de större av mina dies.
 
Diesen sitter på tillskurna övningskörningsskyltar, mina sidor är ungefär 15*15 centimeter med andra ord får jag ut fyra sidor av två övningsskyltar.
Varje sida är täckt med vit cardstock och därefter har jag stansat ut motivet i svart cardstock.
Innan har jag haft dessa sidor ihopsatta med enbart ringar (sådana som man ofta använder till minialbum) tyvärr blev hela packen med sidor väldigt ostabil och svår att bläddra i.
Den nya lösningen blev en pärm gjord av tjock papp. Den nya ringanordningen är en likadan som sitter i pärmar och jag har köpt den i en butik med kontorsmaterial.
Pärmens sidor är ihopsatt med dubbelhäftande tejp och alla kanter är klädda med washitejp. Washitejpen tycker jag dels är snygg mot det blålila pappret plus att den döljer alla fula skarvar och dubbelhäftande tejp.
Pärmen är klädd med papper från Fabscraps och dekorerad med bla blommor, vad annars:)


5 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Ojojoj, vilken smart OCH snygg förvaring! Smart med övningskörningsskyltar att fästa diesen på och smakfullt val med härliga FabScraps att klä pärmen i! Hmm, borde allt hitta på nåt liknande jag med, har mina i en pärm (med plastfickor och helt oorganiserat), men den (och jag) skulle må bättre av lite makeover =)

Tack för härlig inspiration och ett supersmart tips!

Ha det gott, kram!

Iffa ...... sa...

Hej!
åh, så fin den blev =)
Precis som dig älskar jag förvaring och att organisera och hitta den ultimata förvaringen....och det tar ett tag, men jag tror du hittat din för dies nu!
FabScraps papper älskar jag, de har så fina motiv!
Så tjusig den är inuti, har sett olika varianter av denna förvaring men aldrig att de satt utstansat motiv av dien och det gillade jag med din!
Kram Iffa

Helene Siermans sa...

Supersnygg. Själv kör jag cd-fodral med istoppade övningskörningsskyltar. Funkar men ej så vackert för ögat....

Marit Staaf sa...

Så smart och så snyggt!!! Det blev ju extra fint att du stansat ut i svart så man ser motivet.

Jag har varit lite dålig på att kommentera det sista, men så mycket fint du gör!!! Gillade speciellt ditt kort med sytema
Ha en skön helg!
Kram Marit!

Marita vs snojbi sa...

Kanonsnyggt och smart