måndag 26 mars 2012

Pojkkort..........

Ny vecka o nya utmaningar..........om man räknar fönsterputs som en utmaning o de gör jag. Solen i all ära men jag ser snart inte ut genom fönstren här hemma. Ska ge mig på fönstren i något rum idag tänkte jag.
Veckan fylls annars med aktiviteter som dropin fika i sonens skola, besök på Spec. Mvc för viktskattning o lite andra småsaker.

"Bradatorn" är tillbaka och känns för tillfället bättre än någonsin. Hoppas det håller i sig, all maskinvara och program som ska finnas är inkopplad och det var drivrutinerna till USB-portarna som har krånglat förra gången.

Helgen har varit bra, bara massa familjemys, lite loppisbesök och våfflor har den också innehållit. Visar kanske något loppisfynd här framöver.
I fredags åkte jag o Pytteliten L till Borås för besök på bla Pysselskafferiet och Magnolia. Hittade mycket saker både i pysselväg och annat.

Inte pysslat överdrivet mycket men något kort har det blivit iallafall, bland annat detta kort till en nyfödd pojke.
Papper ? Kakservett från Royal Lace. Stämplar från bla Autumn Leaves och  Pieces by pieces. Fjärilspunch och kantstans från Martha Stewart. Blommor från Kort o Godt, WOC och Panduro. Embossingpulver från Inkido.

Deltar med kortet i följande utmaningar:Visar upp ett till kort lite senare det ligger i press nu efter att ha kommit i fel händer, tillhörande en ettåring.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Linda sa...

Nydelig kort! Lekkert pyntet og flotte detaljer :) Skikkelig babysøtt ;)

Takk for at du scrapper med Papirdokkene

-Sanna- sa...

Så lekkert dette var.
Takk for at du deltar hos Papiravisen.

Malin sa...

Lekkert kort!
Takk for at du deltar hos Papiravisen

Gro sa...

Så vakkert kort. Og jammen blir det flott med "bare" tekst på forsiden.
Takk for at du deltar hos Papirdokkene :o)