onsdag 22 februari 2012

På cyberbanan igen.......

För cirka två veckor sedan lämnade min dator in en avskedsansökan, för mycket jobb och lite uppskattning var visst anledningen.

Nu har datorn befunnit sig hos en vän, vilat upp sig och blivit rengjord och ominstallerad. Nu ikväll fick vi med hjälp igång det trådlösa bredbandet på den också. Imorgon ska jag installera skrivaren på nytt och något mer program sen är det frid och fröjd igen.

Tyvärr försvann ju alla mina favoriter och därigenom alla (läs väldigt många) bloggar som jag följer med feeds, har börjat att försöka hitta dem på nytt. Några minns man andra snubblar man över osv.... 
Trots min frånvaro av kommentarer kommer jag väl så småningom att hittat tillbaka till alla men hojta gärna till så hittar jag er snabbare.
Tack alla söta läsare som fortfarande besöker mig trots noll uppdatering. Ska försöka göra endel uppdateringar framöver för pysslat har jag gjort trots brist på dator.


Papper från Glitz Design och Magnolia. Stämplar från Inkido och Rox Stamps. Blommor från Kort o Godt och WOC. Kakservett från Panduro. Stickles (guldfärgad).

Deltar med kortet i följande utmaning:

3 kommentarer:

Katarina sa...

Ett underbart fint kort. Kram Katarina

snojbi sa...

Ett uuuunderbart kort.

Kul att du är online igen

Kramis

Anna-Lotta sa...

HEJ!
Hoppas du har lika underbart vårväder som vi har här... :)
Underbart kort gillar den härliga vintagekänslan.... Ha det gott. Kram Anna-Lotta