torsdag 23 juni 2011

Kort, leksaker och hönor.....

Idag vaknade jag av en ledsen Liten L som sa att han var arg för att jag hade förstört alla hans leksaker........ tog en liten stund att övertyga honom om att det var en dröm och att mamma inte har något som helst intresse av att förstöra hans leksaker:)
Vi har skrotat omkring inomhus idag, regnat nästan hela dagen här.
Skulle packa inför midsommar i husvagn men detta kom emellan, var "tvungen" att montera lite underbart söta textstämplar som kom idag. Nu skulle jag ta tag i packningen men satte mig här istället.
Det löser sig, så försöker jag träna på att tänka, man behöver tydligen inte ha koll på precis allt och springa runt och stressa som en yr höna.
Dagens motto: Mer slappa och mindre yr höna!
Igårkväll knåpade jag ihop två beställda konfirmationskort, trodde alla konfirmationer var över men så fel jag hade. Visar dem vid ett senare tillfälle.
Kollade på ett gammalt avsnitt av Morden i Midsommer när jag gjorde korten. Måste säga att jag pysslar nog allra bäst ihop med Kommissarie Barnaby, han är trygg o stabil.
Här kommer ett kort till Skissutmaningen hos Scrapgalen.

Papper från Maja Design och Tim Holtz. Minirosor från Storyteller. Biljettstämplar från Whimsy Stamps. Bladswirl och stämpel från Magnolia.

1 kommentar:

snojbi sa...

Ahhh det var ju bara sååå snyggt