tisdag 5 april 2011

Påsken närmar sig...........

Tiden går vrålfort, hinner inte med någonting. Huvudet är fullt av idéer och projekt, kanske en av hundra idéer blir genomförd. Jag tycker att det är kul att altra saker, trots det händer det inte särskilt ofta. Tror det beror på att det oftast tar ganska lång tid och brukar bli rättså pilligt. Hos Our vintage affair bjöds det på en för mig passande utmaning för lika överfulla som jullådorna är lika tomma är lådorna med påskdekorationer hemma hos mig. Utmaningen bestod i att göra en påskdekoration, naturligtvis i Vintage-stil. Jag gjorde en fågelholk till min vita kyckling (som tyvärr tappat ett öga under vintern). Trots att han är enögd verkar han trivas ganska bra i sin nya holk. Jag har inte använt någon mall utan bara skurit och bigat på frihand, men jag har hittat inspiration hos den här tjejen, närmare bestämt här. Det står glad påsk på den lilla skylten nere i hörnet och hem ljuva hem på skylten över ingången.


Papper, staket- och skyltstämpel samt dekorationsbär från Magnolia. Fjärilsstämpel från Prima. Blomstämpel från Tim Holtz. Kantstansar från Martha Stewart. Stickles.

10 kommentarer:

Sarah sa...

Vilket superfint hus!!
Kolla på min blogg...där finns det något till dig ;)
Kram Sarah

loriete sa...

Oh, such a beautiful creation! So cute and so Easter-like! Thank you for playing with us at OVA!

ARTful Wings sa...

OOOh lovely lovely birdhouse - you can just about see the little easter chick in it LOL Thank you for playing along with OVA Polly x

downrightcrafty sa...

gorgeous creation and such detail thank you for sharing with us at Our Vintage Affair
Hugs Kate xx

Kajsan sa...

Underbar!! :)
Tack för att du skrev en rad så att jag kunde kika förbi! ;) Fantastiskt kul att se vad ett alster och lite kreativitet sen leder till!
Verkligen jätte fin!
Kram Karin.

Svarta Malin sa...

Vilken supersnygg fågelholk! Verkligen!

Psst, du har något att hämta i min butiksblogg.

Kram, Malin

Jaluza Scrap sa...

Perfeito!!!

Toni sa...

How PRECIOUS !!!!!! Love love love it !!!!!... the edging on the roof is adorable .... Thank you for creating with us at Our Vintage Affair

Anna-Lotta sa...

Vilket underbar liten fågelholk :) Tack för att du vill vara med i ova´s utmaning..

Annar sa...

Gorgeous !!!!
Thank you for sharing your work with us at Our Vintage Affair