måndag 31 januari 2011

Ingen bebis, ingen mat men väl en layout.......

Enligt rubriken så låter det som det är väldigt eländigt här hemma, så är det absolut inte även om jag kan tänka mig att få tillökningen nu. Tiden går sakta när man längtar efter något. Har börjat känna ganska mycket i ryggen det sista men jag ska inte gnälla för jag har mått jäkligt bra i princip hela tiden.

På måndagar brukar jag skriva upp en meny för veckan här på bloggen, mest för min egen skull men jag hoppas att någon annan får lite idéer också. Denna vecka skippar jag det på grund av att jag senast onsdag åker in till sjukhuset och antagligen tillbringar resten av veckan där med. Det är alltså inte så illa ställt att det inte serveras någon mat denna vecka.
Kan tillägga att idag blir det ett barnfrieri med pannkakor och jordgubbssylt, sonen kommer idag och detta är en av hans favoriträtter.

Det har blivit rysligt mycket pysslande det sista, har skickat in till många tävlingar och när man känner att man har tiden är det himla roligt att sitta och knåpa med tävlingsbidrag. Kommer väl inte bli lika flitigt tävlande framöver men något bidrag borde man väl hinna med.
Idag blev det en layout med ett julfoto på sonen som jag är väldigt förtjust i. Han är så söt i sina tomtekläder och fotoljuset var fint, tyckte det blev perfekta kort.
Alla bingobrickor, etiketter och biljetter är utklippta ur papper från Tim Holtz.
Tycker om layouten även om blommorna tog överhand, har fortfarande kramp i handen efter allt duttande med pearl makern.

Papper från Scrappers Choice och Tim Holtz, har även använt wellpapp. Guldfärgad pearl maker från Paper Pen. Blommor och blad från både YouDo och Gekås. Metallklämma från Tim Holtz. Brads från American Crafts.

2 kommentarer:

Monica sa...

Hej! Nu är jag tillbaka efter en andningspaus från bloggen :-) Blev så otroligt glad av din kommentar!

Vilken ursnygg LO du har gjort!! Älskar swirlarna du har gjort med pearl maker! Förstår att du fick kramp i handen hihihi :-). Lycka till med barnafödandet nu och hoppas allt går bra! Stora lyckokramar!!

SasSa sa...

Bebis nu?? :)
Otroligt fin Lo! Vilket jobb!
Ha de gött kära du!!
Stor kram SasSa