fredag 17 december 2010

Ytterligare en layout.........

Idag har det blivit endel pyssel, skönt att rensa hjärnan lite mitt i allt julstök. Det blev ytterligare en layout, många av den varan det sista.
Layouten är gjord till Arkivets roliga skisstävling.
Spetsblommorna har jag gjort själv efter en beskrivning på Scrappehuset, de var jättelätta att göra.


Papper från Dream Street Papers, Pink Paislee och Creative Imaginations. Blingswirls från Prima. Thickers fr American Crafts. Boktavsstickers fr My Little Shoebox. Spets och blad från en loppis.

Alla julklappar är köpta och inslagna, skönt. Jag och sambon gjorde en sorts julgodis nu ikväll, russin indränkta i blåbärslikör ihopmixat med mandelmassa, sedan rullade och doppade i choklad. I morgon tänkte jag göra en sorts tryffel med lime och vit choklad. Får väl se hur dom smakar. Nu är bara problemet var jag ska gömma godiset för att det ska få vara ifred för alla familjemedlemmar inklusive mig själv.

I morgon ska jag städa och sen sitta och sy en stund tänkte jag. Ska försöka mig på att klä ett spjälskydd i lite roligare tyg.

Nu ska jag mysa och kolla på Gladiator (igen) ihop med sambon♥.

Återkommer i morgon!1 kommentar:

Cathrine/caca sa...

oj, vad mycket fint du fyllt på med sen jag var här inne sist! Gillar ju dina layouter väldigt mycket, alltid så härliga färger, helt i min smak. Får alltid massor med inspiration när jag kikar in här. Är riktigt sugen på att göra lite layouter, nu när julkorten börjar bli klara, det var ett tag sen. Asken i förr inlägget var ju också helt underbar! Kram