tisdag 16 februari 2010

♥♥kärlek♥♥ och en ny layout

Nu kommer det äntligen en liten uppdatering:). Jobbar tidigt denna veckan och då blir ja lite halvseg framåt kvällen, ska gå och lägga mig snart.
Måste ju berätta vad jag fick i alla hjärtansdag present av min sambo, en helt underbar inredningsbok "Romantiska hem & Inspiration i vitt" den är skriven av ägarna till bloggarna Romantiska hem och Inspiration i vitt som ja besöker titt som tätt.
Blev så himla glad för boken. Du är värdefull älskling♥.

Igår kväll blev det lite tid över så ja pysslade ihop en layout till en tävling på Scrapptorget. Den stora utmaningen för min del var att inte använda blommor, kändes nästan omöjligt för en "blommoman" som mig:) Blev nöjd med resultatet trots bristen på blommor.
Bilden är på mig och min son i pulkabacken, december -09.Återkommer på fredag!

Kram!

3 kommentarer:

Cathrine /caca sa...

Superfin layout! Känns verkligen vintrig. Var har du hittat det vita wellpappret du använder i bland? Det blir så snyggt med det.
Kram

Primia sa...

Wellpappret är från en rulle jag köpt på slöjddetaljer i Skara. Dom har flera olika färger och inte så farligt pris. Ska eventuellt förbi där idag, kan köpa en rulle till dig om du vill? Någon har ju fyllt år♥.

Cathrine/caca sa...

Hade totalt missat att du svarat mig, tack snälla för erbjudandet. Ska på mässan i Borås på lördag och slöjd detaljer ställer ut så jag hoppas att de har med sig. Har till och med lagt undan en halvfärdig lo som jag vill ha vit wellpapp på :-) Ska du på mässan?